ČSSD: Kampaň za 160 milionů - Brožová tam byla jako za trest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

ČSSD: Kampaň za 160 milionů - Brožová tam byla jako za trest!

Jirka nechal doma oblek a přišel v »terénním«, ten den ještě jel za voliči do Mostu. Katka zvolila vkusné šaty a sexy kozačky. Pěkně se ale nudila!
Jirka nechal doma oblek a přišel v »terénním«, ten den ještě jel za voliči do Mostu. Katka zvolila vkusné šaty a sexy kozačky. Pěkně se ale nudila! (Aha! – Petr Novotný)

Šéf ČSSD Jiří Paroubek (57) včera prozradil, jak chce do konce května získat voliče. A na pomoc si vzal nejen manažera volební kampaně Jaroslava Tvrdíka, ale i svou dlouholetou zastánkyni, zpěvačku a herečku Kateřinu Brožovou (42). Ta v předčasných volbách, které byly nakonec zrušeny, chtěla za levici kandidovat do Sněmovny! Vypadá to ale, že ji politický zápal přešel…

„Musíme zajistit dobrý standard pro všechny. Chci, aby si všichni bez ohledu na sociální standard mohli dovolit třeba sportovat!“ hřímal včera Jirka.

Unylá Katka, které to neuvěřitelně slušelo, ale stála vedle jeho pultíku a koukala do dáli. Občas sklopila oči k zemi, jindy se zadívala jakoby do stropu, a když přišla řada na ni, tichounkým hláskem ze sebe sotva vymáčkla: „Už se na tu kampaň těším, bude moc příjemná.“

Že by už její účast v kampani byla poslední služba Paroubkovi za to, jak se na něho neočekávaně vykašlala? Ještě na konci minulého května totiž povídala, jak se do voleb těší a jak ji oslovuje levicová tematika, v půlce června pak bez vysvětlení kandidaturu položila. Škoda, Jirka totiž včera přiznal, že kampaň ČSSD bude stát přes 160 milionů korun a strana si na ni bude dokonce muset půjčit! Na co tolik peněz? Na volebních mítincích má na kluzišti ČSSD děti učit bruslit bývalý hokejista Jiří Šlégr (39). Ten je kandidátem číslo dvě v Ústeckém kraji, kde se o přízeň uchází i sám Jirka. Publikum pak mají na pódiích po celé republice bavit i vtipní Maxim Turbulenc.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.