Nejkrásnější mámou je úřednice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nejkrásnější mámou je úřednice!

Šestice neúspěšnějších: Dagmar Gűttlerová s Viktorkou (uprostřed), druhá Gabriela Jandová s Magdalénkou (vlevo) a třetí Monika Charvátová s Monikou (vpravo).
Šestice neúspěšnějších: Dagmar Gűttlerová s Viktorkou (uprostřed), druhá Gabriela Jandová s Magdalénkou (vlevo) a třetí Monika Charvátová s Monikou (vpravo). (ČTK/Petr Eret)

Nejkrásnější máma v Česku je ze Šumperka! Dagmar Güttlerová se svou dcerkou Viktorkou (4) v sobotu v Mariánských Lázních získala prestižní titul Missis 2010. Ze soutěže si vítězka odnesla zlaté šperky i luxusní pobyt ve Františkových Lázních.

Paní Dagmar pracuje jako úřednice na městském úřadě a porotu upoutala nejen při módní přehlídce, ale také ve volné disciplíně. Spolu s dcerkou předvedla námořnickou rozcvičku. Na druhém místě skončila asistentka Gabriela Jandová s dcerou Magdalénkou (5) z Českých Velenic a na třetí příčce učitelka z Chomutova Monika Charvátová s dcerou Monikou (12). Vítězka si kromě náhrdelníku a prstenu odvezla i drahou elektroniku a dovolenou v lázních. Její korunku se podařilo vydražit za čtvrt milionu korun a peníze půjdou na charitu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.