Matka Radovana Vítka: Mám 40 miliard Kč! A žiji ve strachu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matka Radovana Vítka: Mám 40 miliard Kč! A žiji ve strachu!

Paní Malá před rokem u rozvodového soudu.
Paní Malá před rokem u rozvodového soudu. (Aha! – Dan Černovský, Petr Novotný, Týden – Karel Šanda, ara)

05:00 – V kauze nejvyššího rozvodového vyrovnání v našich dějinách za 3,6 miliard korun nefigurují jen Radovan Vítek (37) a jeho exmanželka Eva Vítková (39). Je v tom totiž »namočená« i Vítkova matka Milada Malá (62), na kterou převedl čtyřicetimiliardový majetek, aby se o něj nemusel dělit se ženou.

V kauze nejvyššího rozvodového vyrovnání v našich dějinách za 3,6 miliard korun nefigurují jen Radovan Vítek (37) a jeho exmanželka Eva Vítková (39). Je v tom totiž »namočená« i Vítkova matka Milada Malá (62), na kterou převedl čtyřicetimiliardový majetek, aby se o něj nemusel dělit se ženou. Malá je teď nejbohatší ženou Česka a figuruje i v pětistovce nejbohatších žen na světě! A Aha! s ní mluvilo!

U soudu se Vítek bránil, že je jen chudý právnický koncipient, který pracuje za 25 tisíc hrubého měsíčně a všechen majetek patří mamince. Reportéři Aha! ji ale minulý týden zastihli v její nově zrekonstruované chalupě v jihomoravském Úsobrně a dojem byl úplně jiný! Místo vlivné obchodnice, která v Brně vlastní tři nemovitosti a je společníkem v celkem padesáti firmách, se chovala vyděšeně. „Nechte mě, nebudu s vámi mluvit!“ řekla, když jsme se ptali na syna, a pak dodala: „Bojím se, omlouvám se, nemůžu vám nic říct!“

Má snad strach, že se při majetkovém řízení mezi paní Vítkovou a jejím bývalým manželem konečně prokáže, jak to s penězi skutečně je? „Já nemám pochyby o tom, že to na ni převedl proto, abych nedostala nic,“ řekla nám Eva Vítková. Prý měla s tchyní výborný vztah a často k ní vodila syna Radovana (12), který teď bydlí s otcem. Poté, co se Eva odstěhovala od manžela, se ale všechno změnilo. „Už jsem s ní nemluvila několik let,“ řekla.

A co si o Vítkových taškařicích s penězi myslí jeho matka Milada Malá? „On hospodaří s mým majetkem, podniká s mými prostředky. Má moji plnou důvěru. Já se o nic nestarám. Nic o tom nevím,“ řekla před rokem u soudu.

Kliknutím zvětšete

17.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.