Osmnáctiletý motokrosař Špaček nepřežil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osmnáctiletý motokrosař Špaček nepřežil

Michael Špaček
Michael Špaček

13:30 – Juniorský Mistr Evropy v motokrosu z roku 2007 a česká motokrosová chlouba Michael Špaček (†18) nepřežil následky havárky z mezinárodního mistrovství republiky družstev.

Mladý motokrosař bojoval o život od 26. září, kdy ho do plzeňské fakultní nemocnice dopravil tým záchranářů po ošklivé nehodě z mezinározního mistrovství republiky družstev. Při posledním skoku závodu ho zradil motor stroje, následoval ošklivý pád a rána do hlavy, když na Michaela stroj se vší váhou dopadl.

O úmrtí informoval otec motokrosového závodníka na internetových stránkách. „Všichni, kteří jste si vážili, znali i neznali osobně Míšu Špačka, musíme vám bohužel sdělit, že náš Míša 12. října ráno po druhé hodině podlehl v plzeňské fakultní nemocnici následkům úrazu,“ napsal Stanislav Špaček ve svém prohlášení. „V neděli mu začalo slábnout srdce a v noci zemřel,“ dodal.

Více čtěte v zítřejším tištěném deníku Aha!

Foto: team.goldfren.cz

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.