Holky ze strany Věci veřejné: V plavkách jako hoši z ODS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Holky ze strany Věci veřejné: V plavkách jako hoši z ODS!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Strana Věci veřejné (VV) se rozhodla, že i přes zmařené předčasné volby bude pokračovat v kampani. „Není to přímo předvolební kampaň, ale s inzercí a kontaktními akcemi nekončíme,“ řekl Aha! předseda Radek John, jehož malá strana podle nejnovějšího průzkumu STEM už přeskočila pětiprocentní hranici nutnou pro vstup do Sněmovny.

Strana Věci veřejné (VV) se rozhodla, že i přes zmařené předčasné volby bude pokračovat v kampani. „Není to přímo předvolební kampaň, ale s inzercí a kontaktními akcemi nekončíme,“ řekl Aha! předseda Radek John, jehož malá strana podle nejnovějšího průzkumu STEM už přeskočila pětiprocentní hranici nutnou pro vstup do Sněmovny.

A co je potřeba, aby měli hlasů víc? Plavky! Proto se 4 dámy po vzoru Mirka Topolánka a jeho spolustraníků z ODS svlékly a předvedly na billboardech. A je na co koukat! „Nejdříve jsme se snažily pózovat jako modelky, ale vůbec nám to nešlo. A tak nám kolega řekl, ať se k sobě přitulíme,“ řekla Aha! jedna z billboardových dam, Kateřina Klasnová. „Já do toho nejdříve jít nechtěla, ani mi to nepřipadalo tak vtipné,“ přiznává, ale vzápětí dodává: „Kluci ze strany z toho byli nadšeni. Hlavně Radek John, ten se na to vyloženě těšil.“ Podívejte se proto sami, jak se jim to povedlo, a jestli jim to sluší víc než Mirkově sestavě!

Kliknutím zvětšete

7.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.