Topolánkovi tečou nervy - Ptali se ho na Dalíka, utekl ze studia! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Topolánkovi tečou nervy - Ptali se ho na Dalíka, utekl ze studia!

 (TV Prima)

05:00 – Šéf ODS Mirek Topolánek je jako na jehlách! Od té doby, co se dobrovolně vzdal poslaneckého mandátu, vede křížovou výpravu proti Paroubkově ČSSD a vládě premiéra Fischera. A také proti novinářům – v pondělí večer naštvaně odešel z rozhovoru s Barborou Tachecí na Primě.

Šéf ODS Mirek Topolánek je jako na jehlách! Od té doby, co se dobrovolně vzdal poslaneckého mandátu, vede křížovou výpravu proti Paroubkově ČSSD a vládě premiéra Fischera. A také proti novinářům – v pondělí večer naštvaně odešel z rozhovoru s Barborou Tachecí na Primě.

Asi mu chybí adrenalin ze Sněmovny – místo toho, aby si poseděl s hádavými kolegy, dívá se na ně z tribuny a kouše se do rtu, protože se nemůže do diskuse zapojit. I když v rozhovorech vykládá, jak je rád, že je z toho blázince pryč, jeho chování vypovídá o něčem jiném. V televizi a rádiu je totiž nesvůj, a když se mu nelíbí téma, na moderátory skoro až křičí! V neděli to málem schytal moderátor Václav Moravec, v pondělí ráno vyjel na redaktorku Radiožurnálu. A ten samý den večer dokonce celý vzteklý odešel z pořadu Fakta Barbory Tachecí na Primě! Vytočilo ho, když se Tachecí zeptala na jeho nejlepšího kamaráda, lobbistu a milionáře Marka Dalíka. Ten se před dvěma týdny rozhodl dát vale ODS, protože prý nemohl vydržet, jak z něho média dělají lumpa – a on je zatím prý poctivý a zásadový člověk...

Jak Tachecí vytočila Mirka

Tachecí: Pane předsedo, kdysi jste řekl, že stojíte a padáte s Dalíkem. S Markem Dalíkem. A já se vás ptám…
Topolánek: Já nevím, jestli jsem to řekl.

Tachecí: Co znamená jeho odchod pro vás osobně?
Topolánek: Já sice nevím, jak to souvisí s touto vládou, nicméně...

Tachecí: Nijak. Rozhodla jsem se změnit téma.
Topolánek: Toto téma je pro mne natolik osobní, že já prostě o něm vůbec nemusím v tomto rozhovoru mluvit. Marek Dalík odešel z politiky, nebo aspoň odešel z činnosti. Mimochodem, je to člověk, který svým způsobem vymyslel kampaň ODS, to znamená, nebude už spolupracovat s ODS. To neznamená, že přestane být přítelem, no, mým přítelem. Takže, já nevím, já nerozumím, jak to souvisí s tím rozhovorem...

Tachecí: A žije se vám v politice bez jeho pomoci hůř nebo líp?
Topolánek: To si děláte legraci.

Tachecí: Ne, nedělám.
Topolánek (zvedá se): No, tak já vám děkuji za pěkný večer a můžeme tento rozhovor právě teď ukončit. Velice se mi to líbilo. Děkuji. (odchází)

Topolánku, bojím se tě!

I David Vodrážka místopředseda strany a tedy muž číslo 2 v ODS doplatil na Topolánkovu špatnou náladu. Vodrážka si minulý týden pustil pusu na špacír v rozhovoru pro Frekvenci 1. Řekl, že by nebylo od věci žalovat stát o miliony, které jeho strana investovala do předvolební kampaně k volbám, které se nekonaly! Topolánkova reakce? „To byste příště mohli citovat blba z Horní Dolní a vydávat jeho slova za názor ODS!“ Vodrážka se tak leknul hněvivého Mirka, že včera rozeslal omluvnou esemesku všem téměř 33 tisícům členům ODS. „Nebylo to rozhodně z iniciativy vedení. Rodiče mě vychovali tak, že když udělám chybu, mám se omluvit,“ vysvětlil Aha! Vodrážka. A omluva rozhodně nebude levná! Vodrážka totiž odhaduje cenu za esemesky na nejméně 36 tisíc korun!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.