Vodrážka z ODS: Kampaň zaplatí lidé - Topolánek: Názor blba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Vodrážka z ODS: Kampaň zaplatí lidé - Topolánek: Názor blba

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Nevýrazný místopředseda ODS David Vodrážka, kterého nicméně všichni znají jako muže číslo dvě strany hned po Mirku Topolánkovi, se konečně ukázal v celé kráse!

Nevýrazný místopředseda ODS David Vodrážka, kterého nicméně všichni znají jako muže číslo dvě strany hned po Mirku Topolánkovi, se konečně ukázal v celé kráse!

V rozhovoru pro Frekvenci 1 totiž prohlásil, že by ODS měla žalovat stát za zrušení předčasných voleb a požadovat vrácení odhadem 200 milionů, které investovala do zmařené předvolební kampaně. „Zaplatí to všichni občané – stejně jako jakoukoliv jinou arbitráž se státem,“ řekl k tomu.

A ve straně najednou zavládla panika! „ODS nikdy neuvažovala o tom, že by podávala žalobu. Možná se David vyjádřil nepřesně,“ prohlásil místopředseda strany Ivan Langer.

Předseda Topolánek ale tak chápavý nebyl! „Prostě říkám, že to ODS neudělá! To byste příště mohli citovat blba z Horní Dolní a vydávat jeho slova za názor ODS,“ křičel údajně na reportéra MF Dnes. A co chudák místopředseda, jehož výroky jsou ve straně zřejmě hodny blba? Rozhodl se, že bude radši zase mlčet, a včera nezvedal telefon…

3.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.