Opilý cestující ubil řidiče autobusu - Jen proto, že nesměl kouřit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opilý cestující ubil řidiče autobusu - Jen proto, že nesměl kouřit!

K řidiči v bezvědomí okamžitě přijela záchranka.
K řidiči v bezvědomí okamžitě přijela záchranka. (TV Nova)

05:00 – Obrovská tragédie se odehrála včera večer na konečné zastávce autobusu na pražském sídlišti Písnice. Opilý cestující tam napadl řidiče (†54), kterému vadilo, že muž chce kouřit a odmítá opustit autobus. Opilec řidiče surově napadl a ubil ho k smrti!

Obrovská tragédie se odehrála včera večer na konečné zastávce autobusu na pražském sídlišti Písnice. Opilý cestující tam napadl řidiče (†54), kterému vadilo, že muž chce kouřit a odmítá opustit autobus. Opilec řidiče surově napadl a ubil ho k smrti!

Podle svědků z místa chtěl řidič autobusu o půl deváté večer opilého cestujícího na konci trasy vyprovodit ven. „Řidič si všimnul cestujícího, který si zapálil cigretu. Vyzval ho, aby si vysednul,“ řekla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. Cestující celou situaci vyřešil brutálně. S řidičem se popral a způsobil mu kritická zranění. „Řidič upadl na zem, muž ho udeřil do hlavy. Byl v bezvědomí a nastala u něj náhlá zástava krevního oběhu,“ popsala pro server tn.cz situaci mluvčí záchranky Jiřina Ernestová.

Přivolaný lékař se snažil nešťastníka oživovat dlouhých čtyřicet minut, bohužel neúspěšně. Násilník se snažil z místa uniknout, policie ho ale zadržela.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.