Billboardová Zubová: opustil ji sponzor! Prý ho zklamala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Billboardová Zubová: opustil ji sponzor! Prý ho zklamala

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Na poslankyni Demokratické strany zelených Olgu Zubovou se vykašlal zámožný sponzor Jaromír Soukup! Prý ho zklamala a na kampaň do parlamentních voleb jí už nedá ani korunu!

Na poslankyni Demokratické strany zelených Olgu Zubovou se vykašlal zámožný sponzor Jaromír Soukup! Prý ho zklamala a na kampaň do parlamentních voleb jí už nedá ani korunu!

„Nevím sice, kolik z těch devíti milionů se utratilo, ale pokud se volby budou i nadále odkládat, už nejsem ochotný dát další peníze do kampaně Olgy Zubové,“ řekl milionář a vlastník reklamní agentury Medea Soukup časopisu Týden.

Co na Soukupovo prohlášení říká politička? „Pokoušela jsem se ho kontaktovat, ale má vypnutý telefon, takže jsem s ním nemluvila,“ řekla Aha! a dodala, že nechápe, co se mu na její práci nelíbilo. A na dotaz, kdo teď bude celou kampaň platit, mlčela...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.