Čejková skončila na Primě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čejková skončila na Primě

Hvězdné duo Mirka Čejková a Pavel Zuna je minulostí. Zuna na Primě skončil před časem, včera se k němu připojila i Čejková.
Hvězdné duo Mirka Čejková a Pavel Zuna je minulostí. Zuna na Primě skončil před časem, včera se k němu připojila i Čejková. (Aha! – David )

5:00 – Moderátorka Mirka Čejková (46) včera skončila v televizi Prima! Ještě večer přitom měla moderovat zprávy, ve kterých působí od ledna loňského roku, pak ale přišel drsný šok. Konec v televizi!

„Ve zprávách už diváci Mirku Čejkovou neuvidí. Důvodem je, že chceme zpřehlednit dojem ze zpravodajství, a tak měníme počet moderátorských dvojic ze tří na dvě. Paní Čejkové děkujeme za plodnou spolupráci, usilovně ale zjišťujeme další možnosti jejího uplatnění v naší stanici,“ sdělila deníku Aha! mluvčí televize Prima Jana Kocová. Čejková se včera k odchodu odmítla vyjádřit s odvoláním na tiskovou zprávu. Pravda je však možná trochu jiná! V kuloárech se mluví nejen o tom, že se televize chtěla Mirky elegantně zbavit a do budoucna s ní už nepočítá, navíc prý nepadla do oka nové šéfce zpravodajství Jitce Obzinové. „To není pravda. To není osobní. Další informace vám řekne tiskové oddělení,“ stručně odmítla tuto teorii Obzinová. Navíc podle bývalého pracovníka Primy Jana Tuny patřila Čejková mezi divácky nejméně oblíbené moderátorky.

Šok z vyhazovu Čejkové neskrývali ani její kolegové. „Dnes jsme spolu měli podle rozpisu služeb vysílat, až odpoledne jsem se ale dozvěděl, že místo Mirky budu na obrazovce s Terezií Kašparovskou. Protože jsem s Mirkou nepůsobil příliš dlouho, nestačili jsme si mezi sebou utvořit přátelské vztahy, ale jejího odchodu mi je z pracovního hlediska moc líto, je to velká profesionálka,“ přiznal nám včera Jiří Chum.

DAVID ZÁPAL

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.