Tohle je nejhorší pošta v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle je nejhorší pošta v Česku!

Pobočce v Praze-Stodůlkách se přezdívá pošta hrůzy.
Pobočce v Praze-Stodůlkách se přezdívá pošta hrůzy. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Sedíte celý den doma, a přesto se vám ve schránce objeví lístek o odložení zásilky z důvodu nepřítomnosti? Čekáte na doporučený dopis, ale pošta ho místo vám vrátí adresátovi? A další dopis pro vás leží na poště týden, aniž by vám o tom dali vědět?

Sedíte celý den doma, a přesto se vám ve schránce objeví lístek o odložení zásilky z důvodu nepřítomnosti? Čekáte na doporučený dopis, ale pošta ho místo vám vrátí adresátovi? A další dopis pro vás leží na poště týden, aniž by vám o tom dali vědět? Přesně tohle zažívají už měsíce lidé v Praze 5 ve Stodůlkách a Nových Butovicích, kteří »spadají« pod pobočku 58 České pošty. Tahle pobočka má pověst vůbec nejhorší pošty v Česku!

„Už dvakrát mi vůbec nedorazila složenka na zaplacení telefonu,“ svěřuje se nešťastná klientka, kterou pak operátor pochopitelně pokutoval za prodlevu při placení. „Měla jsem dovolenou a byla celý den doma, a přesto jsem večer ve schránce našla lístek o nedoručené zásilce. Takže jsem se druhý den musela táhnout na poštu a tam přes půl hodiny čekat ve frontě jen proto, že je nějaká pošťačka líná zazvonit,“ popisuje svoji negativní zkušenost Dana Š. „Čekal jsem důležitý dopis, ale pořád nic. Když jsem se ptal na poště, zjistili, že už tam týden leží. Prostě bordel!“ přidává další z nešťastníků.

A co víc, řada dopisů tahle pošta prostě vůbec nedoručí. „Ano, tyto stížnosti jsou částečně založeny na pravdě. Personální obsazení pobočky 58 České pošty je skutečně špatné,“ přiznává i mluvčí České pošty Ivo Mravinac. „Jako doručovatelka tam pracovala žena ukrajinské národnosti, která si práci všemožně zjednodušovala. Třeba místo aby se snažila doporučené dopisy předat adresátovi, házela jen oznámení do schránek. Už jsme s ní ale ukončili pracovní poměr,“ dodává mluvčí České pošty a slibuje urychlenou nápravu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.