Jindřich Vácha (70): Labradora táhl za autem, až mu tekla krev | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Jindřich Vácha (70): Labradora táhl za autem, až mu tekla krev

SEPEKOV – Hyenismus prokázal chovatel psů Jindřich Vácha (70) ze Sepekova na Písecku. Svého roztomilého labradora potrestal za útěk tak, že ho přivázal k tažnému zařízení svého auta a několik stovek metrů jej táhl po silnici.


..

Ani když pes už nemohl a upadl, tyranský chovatel nepřestal. Zastavili ho až svědkové, kteří přivolali policii. „Chudáčka táhl dál, až mu začala z tlapek a břicha téct krev. Policie to ale uzavřela jen jako přestupek,“ rozčiloval se jeden ze svědků události.

Paradoxní je, že Vácha působí jako předseda Klubu chovatelů drobného zvířectva v Sepekově. „Je neuvěřitelné, že člověk na takovém postu udělá něco takového, měl by odstoupit a z klubu chovatelů odejít,“ řekla zkušená kynoložka Hana Souhradová.

Jindřich Vácha prý projevil nad činem lítost a nechal se slyšet, že mu ruply nervy, když jim pes už poněkolikáté utekl...


Autor: (hof)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.