Tlustý Čtvrtníček - S Bémem ve vířivce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tlustý Čtvrtníček - S Bémem ve vířivce!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – To je tedy šok! Herec Petr Čtvrtníček a pražský primátor Pavlem Bém (ODS) společně ve vířivce! Série fotek, které má Aha! k dispozici, je nápadně podobná zinscenovaným snímkům Vlastimila Tlustého a modelky z kauzy exposlance Jana Moravy. Jde o další žert z dílny známého recesisty Čtvrtníčka? Fotky totiž vypadají jako fotomontáž.

To je tedy šok! Herec Petr Čtvrtníček a pražský primátor Pavlem Bém (ODS) společně ve vířivce! Série fotek, které má Aha! k dispozici, je nápadně podobná zinscenovaným snímkům Vlastimila Tlustého a modelky z kauzy exposlance Jana Moravy. Jde o další žert z dílny známého recesisty Čtvrtníčka? Fotky totiž vypadají jako fotomontáž...

„Ne, byl jsem s ním opravdu ve vaně. Co vám na tom vadí? Nechápu, co mají lidé proti tomu, když se chci s Pavlem v soukromí někde v klidu popovídat. S Pavlem jsme kamarádi už dlouho a dosud to nikomu nevadilo,“ tvrdil Čtvrtníček a dodal: „To jste ale dali panu primátorovi moc pěkný dárek k narozeninám. Nechápu proč to děláte, Pavel není žádný Pomeje, abyste se po něm museli vozit.“ Bém totiž včera slavil svoje pětačtyřicátiny.

Kdy podle Čtvrtníčka fotografie vznikly? „Po oslavě narozenin pana Béma. Prostě jsme si chtěli jenom popovídat.“ Ačkoliv se Čtvrtníček tváří vážně a tvrdí, že jsou fotky pravé, vypadá to spíš na další z jeho drsných vtípků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.