Řidiče rozmačkalo vlastní auto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Řidiče rozmačkalo vlastní auto

Pod fabií otočenou na střechu zahynul řidič.
Pod fabií otočenou na střechu zahynul řidič. (pro Aha! – Marek Hofman)

DRAHONICE – Kvůli nehodám na mnoho hodin zablokované důležité silnice, řada zraněných a bohužel i mrtví. Tak vypadal konec uplynulého týdne (během něj na silnicích zemřelo 28 lidí) a první hodiny nového pracovního týdne.

Kvůli nehodám na mnoho hodin zablokované důležité silnice, řada zraněných a bohužel i mrtví. Tak vypadal konec uplynulého týdne (během něj na silnicích zemřelo 28 lidí) a první hodiny nového pracovního týdne.

Mezi oběti se zařadil řidič Škody Fabie (†28). Ten v noci u Bavorova na Strakonicku vylétl ve vysoké rychlosti ze silnice a narazil do stromu. Protože nebyl připoután, z auta vypadl, to na něho dopadlo a doslova ho rozdrtilo. „Neměl šanci přežít, utrpěl devastující poranění,“ uvedla pro Aha! mluvčí policie Anna Drdová.

Včera brzy ráno řidič (zřejmě vinou mikrospánku) otočil na bok na dálnici D1 svůj kamion. Náklad plastů se vysypal na vozovku a dálnice byla kvůli tomu několik hodin zablokována. Již včera byla také dlouho kvůli srážce několika aut zablokována silnice mezi Jičínem a Hradcem Králové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.