Jak jsem řídila redakci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jak jsem řídila redakci...

Helena dorazila na svoji směnu do redakce deníku Aha! v centru Prahy plná energie a nápadů, co do »svého« vydání novin zakomponuje!
Helena dorazila na svoji směnu do redakce deníku Aha! v centru Prahy plná energie a nápadů, co do »svého« vydání novin zakomponuje! (archiv Heleny Vondráčkové)

Vážení čtenáři, dovolte mi, abych vás přivítala u dnešního vydání deníku Aha! coby jeho nová šéfredaktorka.

Vážení čtenáři,
dovolte mi, abych vás přivítala u dnešního vydání deníku Aha! coby jeho nová šéfredaktorka.

Asi se divíte, že jsem přijala takovou netradiční roli. Po svých několikaletých peripetiích s bulvárními časopisy jsem se vám totiž rozhodla ukázat, že i bulvární médium se dá dělat korektně, bez smyšleností, lží a pomluv. Prostě tak, aby bulvár nebyl nudný a přitom záměrně neubližoval. Myslím si, že čtenář má právo na ověřené informace, zvláště v době, kdy tisk je jednou z mála možností komunikace mezi celebritami a vámi čtenáři, v takovém množství. Doufám, že obsah dnešního vydání deníku Aha! vám přinese dobrou náladu, pobaví vás a ukáže kolegům z oboru bulvárního tisku tu správnou cestu.

Helena Vondráčková: To je můj život

Děkujeme Heleně Vondráčkové za její čas i skvělé profesionální rozhodování. Děkujeme také Frekvenci 1 za spolupráci na přípravě projektu. A především děkujeme štábu z pořadu Extra na TV Prima. Právě v něm uvidíte již dnes v 19.15 reportáž z toho, jak Helena Vondráčková řídila deník Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.