Poslanec Wolf: Paroubek mi vyhrožoval! Bál se, že zvednu ruku pro Klause! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poslanec Wolf: Paroubek mi vyhrožoval! Bál se, že zvednu ruku pro Klause!

Petr Wolf
Petr Wolf

PRAHA – Poslanec Petr Wolf, který o víkendu vystoupil z ČSSD, se ohradil proti informacím, že jeho firma před lety zneužila třistatisícovou dotaci od státu na podnikání.

Poslanec Petr Wolf, který o víkendu vystoupil z ČSSD, se ohradil proti informacím, že jeho firma před lety zneužila třistatisícovou dotaci od státu na podnikání. „To je lež. K dotaci se vyjádřila rozkladová komise ministerstva životního prostředí, která zjistila, že všechno bylo v pořádku,“ řekl Aha! Wolf, který je na služební cestě v USA.

Podle informací MF Dnes si část ČSSD myslí, že dotace stojí za vystoupením Wolfa ze strany. „Je možné, že byl vydírán s výhrůžkou znovuotevření případu a policejního stíhání,“ řekl MF Dnes nejmenovaný zdroj z Lidového domu.

Wolf tvrdí, že zveřejněním informace ho chce ČSSD zdiskreditovat. „Určitě za tím stojí Paroubek. Už při prezidentské volbě na Hradě mi vyhrožoval nějakým materiálem. Vždycky za mnou poslal Michala Haška, který mi to vzkazoval,“ říká Wolf. Šéf ČSSD se totiž prý bál, že Wolf zvedne při volbě ruku pro Klause.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.