Poslanec Wolf (ČSSD): Vyhrožují mu smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poslanec Wolf (ČSSD): Vyhrožují mu smrtí!

Poslanec Wolf (ČSSD)
Poslanec Wolf (ČSSD) (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Při prezidentské volbě před pěti měsíci otřásly politickou scénou výhružky smrtí a nábojnice zaslané několika zákonodárcům. Teď je to tu zase – kdosi přes SMS vyhrožuje smrtí poslanci ČSSD Petru Wolfovi a jeho rodině! „Na kandidátku ČSSD tě dostal Zaorálek, takže budeš dělat, docentíku, co ti řekne, jinak ti to budeme muset vysvětlit sami,“ stojí v jedné SMS.

Wolfově ženě chodí ještě horší výhružky, ve kterých se píše i o smrti. Proč? Wolf nezastírá, že jeho postoj k radaru USA v Česku je kladnější než v ČSSD. A nelíbí se mu, že lídrem v podzimních krajských volbách v Moravskoslezském kraji bude exministr Jaroslav Palas. „Má kontroverzní minulost, ostatní lídři by ho porazili,“ říká Wolf a pokračuje: „Výhružky mi chodí delší dobu a mě to už nebaví. Manželka podala trestní oznámení na neznámého pachatele a já to udělám taky,“ říká Wolf.

Kdo za vším stojí? „Myslím, že někdo z ČSSD v Moravskoslezském kraji. Problémy začaly od zvolení nového předsedy krajského výboru Zaorálka a jeho týmu. Já přitom nehlasuju proti straně, jen se nebojím říct svůj názor. Ani pro radar bych za současných podmínek nehlasoval. Bylo by to možné, jen kdyby se podmínky změnily. Ale stejně bych se podvolil vůli strany,“ myslí si poslanec. Zaorálek razantně popírá, že by s tím měl cokoliv společného. „Jestli si to pan Wolf myslí, tak je mi to líto. Promluvím si s ním o tom,“ říká Zaorálek s tím, že jemu samotnému chodí mnoho anonymů, které ani neřeší.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.