Ordinace: Jak to skončí? - Smrt! A svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ordinace: Jak to skončí? - Smrt! A svatba!

Veronika Jeníková (sestřička Vendulka) a Ladislav Potměšil (doktor Čížek)
Veronika Jeníková (sestřička Vendulka) a Ladislav Potměšil (doktor Čížek)

PRAHA – Ladislav Potměšil (60) se oženil! Petru Rychlému (40) zemřela bývalá manželka! Takovéto dějové zvraty uvidíme v posledním díle druhé série populárního seriálu.


PRAHA – Ladislav Potměšil (60) se oženil! Petru Rychlému (40) zemřela bývalá manželka! Takovéto dějové zvraty uvidíme v posledním díle druhé série populárního seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě, který se s velkou slávou dotočil tuto neděli! Deník Aha! ví vše o jeho konci!

A koho si to Ladislav Potměšil alias primář Čížek vezme? Koho jiného než sestru Vendulku Holovskou v podání Veroniky Jeníkové (42), se kterou už pěknou řádku měsíců »chodí«. Jak přesně ale svatba v posledním díle proběhla, Nova drží pod pokličkou. „Nesmíme nic komentovat,“ odmítla popsat svůj svatební den Veronika Jeníková. Tajnosti obestírají i smrt Marcely v podání herečky Aleny Štréblové, bývalé manželky primáře Mázla čili Petra Rychlého. „Nebylo by to fér k divákům,“ dodává k tomu mluvčí televize Nova Veronika Šmítková s tím, že poslední díl uvidíme na obrazovkách ve čtvrtek 29. června. Třetí řada se začíná natáčet v polovině července a k divákům dorazí na podzim.


Autor: Petr MACEK
Foto: TV Nova

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.