Paroubková šéfuje porotě soutěže Muž roku! Favoritovi soutěže se zatraceně líbí a říká... Petro, jsi sexy! Zvu tě na večeři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Paroubková šéfuje porotě soutěže Muž roku! Favoritovi soutěže se zatraceně líbí a říká... Petro, jsi sexy! Zvu tě na večeři!

Petra Paroubková
Petra Paroubková (Aha! – Josef Mašek, ara)

PRAHA – Měl by si šéf ČSSD Jiří Paroubek (55) dávat pozor? Jeho sexy žena Petra (34) usedne do čela poroty soutěže Muž roku 2008. A budou se okolo ní motat krasavci, kteří sice možná nemají sexy mozek (ten se Petře líbí na manželovi Jirkovi), ale zato zcela jistě oplývají jinými přednostmi.

Měl by si šéf ČSSD Jiří Paroubek (55) dávat pozor? Jeho sexy žena Petra (34) usedne do čela poroty soutěže Muž roku 2008. A budou se okolo ní motat krasavci, kteří sice možná nemají sexy mozek (ten se Petře líbí na manželovi Jirkovi), ale zato zcela jistě oplývají jinými přednostmi. A někteří se na Petru těší! Třeba jeden z favoritů soutěže Tomáš Leibner (23), který by ji rád pozval na večeři.

Do 9. ročníku Muže roku, jehož finále je 22. srpna, se mohli přihlásit Češi i Slováci od 20 do 32 let. V porotě budou kromě Petry i ministryně pro lidská práva Džamila Stehlíková a europoslankyně Jana Bobošíková a ze slavných tváří Eva Aichmajerová, Agáta Hanychová a Jiří Pomeje. „Je to sympatická charitativní akce,“ vysvětluje paní Petra, proč souhlasila s účastí v porotě. Výtěžek totiž jde na charitativní účely.

Petra i další porotkyně se mají na co těšit – jednou ze soutěžních disciplín je i promenáda ve spodním prádle! „Víc se těším na volnou disciplínu, kde mohou soutěžící ukázat, v čem především vynikají,“ říká manželka šéfa ČSSD. Celý večer ale nebude bez dozoru – Paroubek za ní později dorazí. Pozor by si měl dávat hlavně na jednoho z favoritů Tomáše Leibnera. „Na paní Paroubkovou se těším, přijde mi sympatická a navíc je sexy. Byl bych rád, kdybych s ní mohl jít na večeři,“ přiznal Aha! Leibner, který pracuje jako trenér ve fitness centru. Co na to říká paní Petra? „Před soutěží bych to brala jako ovlivňování,“ směje se a dodává: „Ale vážně. Jsem vdaná žena poměrně konzervativně založená a s cizími muži na večeře nechodím.“ Navíc se Petra nedávno v televizi svěřila: „Tak jako Jirku jsem nemilovala nikoho v životě.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.