Tragické řádění žárlivce: Zastřelil manželku i jejího milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tragické řádění žárlivce: Zastřelil manželku i jejího milence!

Penzion včera neprodyšně uzavřela policie.
Penzion včera neprodyšně uzavřela policie. (Aha! – Pavel Grünwald)

NOVÁ VES NAD NISOU – Zabíjel a pak chtěl sám ukončit svůj život. Takový je zřejmě nejpravděpodobnější scénář včerejšího dramatického rána v Nové Vsi nad Nisou, jinak poklidné rekreační obci v Jizerských Horách.

Zabíjel a pak chtěl sám ukončit svůj život. Takový je zřejmě nejpravděpodobnější scénář včerejšího dramatického rána v Nové Vsi nad Nisou, jinak poklidné rekreační obci v Jizerských Horách.

Nejprve policejní hlídka vyjížděla do jedné chaty. Volala mladá žena a tvrdila, že tam chce její nevlastní otec spáchat sebevraždu. „V chatě pod Černou Studnicí policisté muže objevili. Byl naživu, ale odmítal otevřít dveře. Než chatu otevřeli přivolaní hasiči, pokusil se muž o sebevraždu oběšením. V současné době je v lékařské péči,“ řekla mluvčí severočeské policie Jarmila Hrubešová.

V penzionu Jizerka pak policie našla zastřeleného mladého kuchaře a manželku sebevraha, která byla majitelkou penzionu. Podle místních mohlo jít o klasický milostný trojúhelník, kdy podváděný muž zabil ženu a jejího přítele. V obci se o tom mluvilo už delší čas. „Ještě včera večer před půlnocí jsme je viděli živé. Přišli jsme sem jako obvykle na pár piv,“ řekl místní štamgast. Výstřely ale nikdo neslyšel. Penzion je totiž na samotě. V době neštěstí sice fungovala restaurace, ale hosté v penzionu žádní nebyli.

Penzion Jizerka je již od počátku roku nabízen k prodeji. V nabídce je za 4 700 000 Kč. Není proto vyloučeno, že jedním z motivů vraždy mohly být i spory o majetek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.