Prezident Putin: Namíříme na vás rakety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Prezident Putin: Namíříme na vás rakety!

Vladimir Putin
Vladimir Putin (: ČTK)

MOSKVA – Rusko prý namíří část raket na případně postavené objekty amerického protiraketového štítu v Polsku a Česku. Včera to řekl ruský prezident Vladimir Putin. Zdůraznil, že proti radaru jsou i čeští občané.

Rusko prý namíří část raket na případně postavené objekty amerického protiraketového štítu v Polsku a Česku. Včera to řekl ruský prezident Vladimir Putin. Zdůraznil, že proti radaru jsou i čeští občané.

„Kdo se zeptal Čechů a Poláků, jestli tam ty systémy chtějí či ne? Naprostá většina českých občanů není z těchto plánů nadšená,“ prohlásil prezident před 1364 novináři na své obří, jednou do roka pořádané tiskové konferenci.

Na ní také řekl, že s výsledky své osmileté práce je spokojen, i když se prý cítil jako otrok na galejích. Důrazně odmítl spekulace o svém bohatství. O jeho majetku ve výši asi 40 miliard dolarů psal v minulých dnech britský tisk. Přesto přiznal, že je nejbohatším člověkem nejen v Rusku, ale na celém světě, protože ho ruský národ dvakrát v prezidentských volbách poctil důvěrou řídit zemi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.