Iker Casillas, bývalý brankář Realu Madrid, je ambasadorem investiční společnosti XTB | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Iker Casillas, bývalý brankář Realu Madrid, je ambasadorem investiční společnosti XTB

 (XTB S.A.)

XTB, mezinárodní fintech společnost a přední světová investiční platforma, se rozhodla upevnit svůj závazek vůči sportu a oznámila, že si za nového globálního ambasadora značky vybrala Ikera Casillase, bývalého brankáře španělské reprezentace a Realu Madrid. 

Tento krok je v souladu s dlouhodobou marketingovou strategií společnosti XTB, která již spolupracovala s významnými osobnostmi světa sportu, jako je například trenér José Mourinho.

Casillas byl po dobu pěti let nejlepším brankářem světa podle FIFA a UEFA díky ocenění FIFA/FIFAPro World XI a UEFA Team of the Year. Kromě toho je asistentem generálního ředitele nadace Realu Madrid a vystupuje v nové reklamě XTB, obklopen lidmi investujícími online. Volba nebyla náhodná, protože Casillas začal svou sportovní kariéru v devíti letech v juniorském týmu Realu Madrid, kde prošel všemi kategoriemi až do prvního týmu, do kterého se dostal v roce 1999 a stal se nejmladším brankářem, který si zahrál a ve svých 19 letech vyhrál finále Ligy mistrů.

Od té doby hájil branku Realu Madrid a za šestnáct let v bílém dresu vyhrál třikrát Ligu mistrů a pět ligových titulů. V roce 2015 přestoupil do FC Porto, kde získal dva mistrovské tituly, domácí pohár a Supertaça Cândido de Oliveira. Během působení v Portu překonal rekord dvaceti po sobě jdoucích sezón v Lize mistrů UEFA.

Společnost XTB

XTB je jedním z nejlepších online brokerů na trhu již více než 20 let. Společnost je kótována na Varšavské burze cenných papírů, sídlí v Polsku a má pobočky v desítce zemí včetně Velké Británie, Španělska, Německa, Francie, Chile a Spojených arabských emirátů.

Prostřednictvím platformy xStation lze investovat do fyzických nebo Frakčních akcií, nebo obchodovat prostřednictvím CFD (Contracts for Difference). Obchodovat lze 48 měnových párů (EUR/USD, GBP/USD...), CFD na kryptoměny jako jsou Bitcoin nebo Ethereum, a také akcie významných společností, jako jsou Apple, Microsoft či Tesla. Pokud chcete, můžete obchodovat také s komoditami, jako jsou drahé kovy (zlato, stříbro), nebo investovat do ropy, která je teď velmi oblíbenou komoditou v návaznosti na situaci ve světě i na trzích.

Prostřednictvím partnerství s bývalým fotbalistou Ikerem Casillasem chce společnost XTB zdůraznit nutnost mít kvalitního investičního partnera a také zdůraznit výhody investování skrze svou platformu, která patří mezi ty nejuznávanější na světě. Všechny tyto výhody Casillas propaguje v různých reklamních kampaních, v nichž vyzdvihuje silné stránky online platformy XTB. Ta se vyznačuje hlavně uživatelskou přívětivostí, podporou, vzděláním a hodnotnými informacemi z trhů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.