Zloděj se přejedl a přepil, na WC to už nestihl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zloděj se přejedl a přepil, na WC to už nestihl!

Zahrádkářská kolonie Staré rybníky v Přerově.
Zahrádkářská kolonie Staré rybníky v Přerově. (Foto Aha - Pavel Ryšlink)

Co našel to snědl, nebo vypil. Tak řádil zloděj v zahrádkářské kolonii Staré rybníky v Přerově. Přejedl se a přepil až se z toho pozvracel a po**al.

Lump se vloupal do několika chatek. V první se ještě choval decentně. Snědl jen pár sušenek a na kamnech si uvařil čaj. V dalších už spořádal ale vše, co mu přišlo pod ruku. „Snědl například několik konzerv zeleniny, fazolí, čočky a paštik,“ prozradila policejní mluvčí Miluše Zajícová. Pak vše zalil dvěma litry slivovice, třemi lahvemi Martini a lahví Prosecca.

„Proces, který následoval, byl neodvratný. Jeho tělo spořádané jídlo a pití nedokázalo zpracovat a všechno šlo ven horem i spodem. Muž znečistil přízemí i podkroví chaty,“ řekla Miluše Zajícová. Policisté, kteří našli znečištěného chlapíka spícího mu naměřili 3,47 promile. Za krádež, porušování domovní svobody a poškození cizí věci mu hrozí tři roky vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.