Boj o Terezku pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Boj o Terezku pokračuje!

Terezka by chtěla být jen se svou matkou.
Terezka by chtěla být jen se svou matkou. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Nekonečné drama plné slz! Přesně tak zatím vypadají letité rodičovské spory o Terezku Smutnou (10). Ani včera totiž soud pro Prahu 8 nerozhodl o dalším vztahu holčičky k otci. Trápení Terezky tak i přes její protesty pokračuje dál!

Nekonečné drama plné slz! Přesně tak zatím vypadají letité rodičovské spory o Terezku Smutnou (10). Ani včera totiž soud pro Prahu 8 nerozhodl o dalším vztahu holčičky k otci. Trápení Terezky tak i přes její protesty pokračuje dál!

Mrazivá nálada a napjatá atmosféra panovala včera v soudní síni, kde probíhalo další jednání o případných schůzkách Terezy s jejím otcem Lubomírem Chocem. Dívka kvůli hádkám rodičů dokonce skončila na psychiatrii a poté byla umístěna do léčebny Olivův dům u Říčan. Situace se ale příliš nezlepšila ani teď, protože otec na vzájemných pravidelných setkáních trvá i přes odpor dcerky. Terezka k němu přitom nemá vůbec žádný vztah. Choc ji nikdy nevychovával a holčička se dokonce narodila až po rozvodu svých rodičů! „Terezka mi vždycky tvrdila, že se otce bojí, že s ním nikam nechce chodit a její vztah k němu byl a je negativní,“ potvrdila i dětská psycholožka Anna Uváčiková.

U soudu se tentokrát dostalo i na soukromí dívčina otce, který byl v minulosti rok a půl nezaměstnaný a jeho dluhy se vyšplhaly až ke stotisícům korun. V současnosti ale už téměř rok pracuje jako technik v Národním divadle a o svou dceru hodlá dál bojovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.