Řidiče ze Sazky zastřelili na ulici: Odvezl ředitele Hušáka a pak... Poprava! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Řidiče ze Sazky zastřelili na ulici: Odvezl ředitele Hušáka a pak... Poprava!

Ředitel Hušák v době útoku v autě už neseděl.
Ředitel Hušák v době útoku v autě už neseděl. (TV NovaFoto ČTKKresba - Policie ČR)

PRAHA – Obětí vraha, který v úterý večer střílel v Praze na Vinohradech, je řidič (25) společnosti Sazka. Mladík podle našich informací krátce před svou smrtí odvezl služebním vozem Bentley generálního ředitele Sazky Aleše Hušáka na jednání.

Obětí vraha, který v úterý večer střílel v Praze na Vinohradech, je řidič (25) společnosti Sazka. Mladík podle našich informací krátce před svou smrtí odvezl služebním vozem Bentley generálního ředitele Sazky Aleše Hušáka na jednání. Při cestě domů pak byl šofér Sazky na Vinohradech zastřelen!

Řidič odvezl ředitele Sazky Aleše Hušáka jako náhradník. „Jednalo se o zaměstnance a automobil naší dceřiné společnosti Business centrum. Nebyl to osobní řidič generálního ředitele. Ten v době, kdy došlo k trestnému činu, v autě neseděl,“ řekl mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund.

Podle policejního zdroje řidič Hušáka odvezl na jednání. Pak si vyřizoval osobní věci a při tom byl zastřelen. Vrah na něj zaútočil na křižovatce ulic Polská a U Kanálky. Podle svědků to připomínalo připravenou popravu. Mladík přijel autem, vystoupil a šel si nakoupit do večerky. Když se vracel, vrah, v černém vlněném kabátu a s černou čepicí na hlavě, už na něj čekal. Podle svědků minimálně čtyřikrát vypálil bez jediného slova. Výstřely zasáhly hruď, krk a hlavu oběti. Vrah chtěl mít zřejmě jistotu, že muže skutečně zlikviduje.

Způsob zabití připomíná práci mafie a vraždu na objednávku. Po střelbě útočník odešel směrem k Mánesově ulici. Při tom odhodil zbraň, kterou policisté našli.

Motiv vraždy mluvčí neupřesnila. „Je to složitý případ. Existuje několik verzí, které je třeba prověřit. Ani jedna z nich zatím nebyla vyloučena,“ řekla Knolová.

To je vrah!

Podezřelým z vraždy je asi 38letý muž, 180 cm vysoký. Měl bledý souměrný kulatý obličej, výrazné vrásky kolem hnědých očí, zaoblený nos a kulatou bradu. Měl hustý černý knír, na sobě černý vlněný kabát.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.