Zlodějský nešika si hrál na Santa Clause: Uvízl v komíně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlodějský nešika si hrál na Santa Clause: Uvízl v komíně!

Po vybourání stěny se hasičům naskytl pohled na nohy zloděje.
Po vybourání stěny se hasičům naskytl pohled na nohy zloděje. (Foto Twitter)

Až hasiči museli přispěchat na pomoc zlodějíčkovi, který se pokusil v americkém Silver Springu proniknout do domu jako Santa Claus, tedy komínem! Správně tušíte háček – chlapík se v úzké »šachtě« zasekl...

Vše začalo v sobotu v půl čtvrté ráno, když nejmenovaný obyvatel rodinného domu zavolal policii, jelikož slyšel divné zvuky ze svojí střechy. Strážníci na místě neobjevili nic podezřelého, a tak odjeli zpět na stanici. O hodinu později však byli zpět na místě, jelikož obyvatel uvedl, že zpoza stěn slyší lidské sténání. A nemýlil se! Strážníky napadlo vylézt na střechu, kde zjistili, že horní část komínu byla odstraněna a uvnitř uvízl lapka...

S pomocí hasičů pak více než hodinu komín cihlu po cihle rozebrali, muže se jim podařilo dostat ven až díky otvoru, který museli ve stěně vybourat. To majitele věru nepotěšilo... Každopádně domnělý zlodějíček byl s lehkými zraněními převezen do nemocnice i s policejním doprovodem. A přestože formálně zatím z pokusu o krádež obviněn nebyl, minimálně bude muset zaplatit škody, které svým počínáním způsobil.

Přečtěte si
Mirka Nová
23. 12. 2023 • 19:21

Pro mě je děsivé si představit, že by si někdo hrál na Santu Clause a uvízl v komíně. Já jsem si nedávno pořídila nové nerezové komíny na internetových stránkách http­s://ww­w.ko­minycz-eshop.cz/komin-nerezovy/ na moji chatu a do nich by se určitě nikdo nevešel. Teď už se těším až budu každý večer relaxovat u krbu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.