Odešel z nemocnice a zmizel: Tři týdny o něm nikdo neví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Odešel z nemocnice a zmizel: Tři týdny o něm nikdo neví

Tři týdny o něm nikdo neví. Našli jen seniorův mobil.
Tři týdny o něm nikdo neví. Našli jen seniorův mobil. (Foto PČR)

Před třemi týdny opustil vojenskou nemocnici v Olomouci. Od té doby po Jaroslavovi Hlavicovi (82) z Hranic jako po pohřešovaném pátrají policisté. Našli jen jeho mobil.

„Muž byl ve čtvrtek 14. října kolem 19. hodiny propuštěn z Vojenské nemocnice Olomouc na Sušilově náměstí. Od té doby o sobě nepodal rodině zprávu a do místa trvalého bydliště dosud nedorazil,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová. Pátrání po muži je zatím neúspěšné. Pouze na cestě, která vede od špitálu k nádraží, našli muži zákona seniorův mobil. Podle policistů není vyloučeno, že nasedl na vlak, který jel jinam než do 40 km vzdálených Hranic. V jiném městě může být opět v nemocnici. Pokud by někdo o záhadně zmizelém muži věděl, má volat na linku 158.

Malý děda

Jaroslav Hlavica je 165 až 170 cm vysoký, hubené postavy. Má vrásčitý obličej, malé hnědé oči a prořídlé středně dlouhé šedé až bílé vlasy. Na sobě měl mít modré jeansové kalhoty, modrou mikinu, hnědou či šedou bundu a přes rameno koženou tašku. Podle zjištění policistů se 14. října mezi 19. a 21. hodinou pohyboval v Olomouci v oblasti Klášterního Hradiska, Gorazdova náměstí a Černé cesty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.