Chatař († 61) zahynul při explozi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Chatař († 61) zahynul při explozi!

BEROUN – V Malém Chlumci na Berounsku se včera odehrála smutná tragédie! V chatě explodoval plyn, který unikal z propanbutanových kamen. Při následném požáru tam zahynul jednašedesátiletý muž.

Alespoň tak se to stalo podle dosavadního vyšetřování. Oheň se patrně rozšířil od poškozených plynových kamen. „Muž vyběhl zřejmě ven pro vodu, a když se vrátil, tak to vybuchlo,“ popsal možný průběh událostí Ladislav Křivan, mluvčí středočeských hasičů. Neštěstí se odehrálo po čtvrté hodině odpoledne a dřevěná chata zcela shořela. Nezůstalo z ní prakticky nic. Škodu hasiči vyčíslili na 800 tisíc korun. „Zdravotníci na místě ošetřili manželku oběti, která utrpěla nervový šok,“ popsala zásah mluvčí středočeské záchranné služby Nina Šeblová. „Cizí zavinění bylo předběžně vyloučeno,“ řekla k neštěstí mluvčí berounské policie Veronika Benediktová. Případ se však i dále šetří.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.