Chcete diplomatický jeep za 150 000 Kč? Americká ambasáda prodává své vybavení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Chcete diplomatický jeep za 150 000 Kč? Americká ambasáda prodává své vybavení

Jeep je ve velmi zachovalém stavu, má najeto jen 61 tisíc kilometrů.
Jeep je ve velmi zachovalém stavu, má najeto jen 61 tisíc kilometrů. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – To je nabídka! Počítače, mikrovlnky, starožitný nábytek, matrace i luxusní auto s obrovskou slevou. Desítek kusů vyřazeného vybavení se zbavuje velvyslanectví USA v hangáru letiště v pražských Letňanech.

Výprodej vybavení bytů a kanceláří patřících velvyslanectví v Praze probíhalo včera formou dražby obálkovou metodou. A dnes budou známí šťastlivci, kteří nabídli nejvíc. „Někdo utrácí a nabízí neuvěřitelné sumy, jiný to zkouší po stokorunách,“ přiblížil Aha! postup dražby jeden z pracovníků ambasády.

Plochý počítačový monitor v zachovalém stavu si tak při troše štěstí můžete odnést za cenu okolo dvou set korun. „Jezdí sem majitelé bazarů i náhodní kupující,“ doplnil zaměstnanec ambasády.

Asi největší zájem však byl o vystavený sedm let starý Jeep Grand Cherokee s pohonem všech kol. Luxusně vybavený automobil o obsahu motoru čtyři litry, který stál poslední dva roky nevyužitý na zahradě jednoho z domů. Najeto má pouze 61 tisíc kilometrů. „V bazaru by se dal sehnat přibližně za 380 tisíc korun,“ říká automobilový znalec Jiří Nejdl. Pracovníci ambasády však odhadují, že si jej případný zájemce odveze za 150 tisíc korun! A to už je pořádná sleva!

13.10.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.