Hrozné podezření: Ve škole pracoval pedofil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Hrozné podezření: Ve škole pracoval pedofil!

Na akcích pro děti muži pořídili i tuto fotografii.
Na akcích pro děti muži pořídili i tuto fotografii. (TV Nova)

PRAHA – Případ dvou vedoucích občanského sdružení Malý princ, kteří podle policie zneužili 27 chlapců, má pokračování. Jeden z mužů donedávna pracoval jako učitel na základní škole a navíc se často sám staral o malého chlapce.

Případ dvou vedoucích občanského sdružení Malý princ, kteří podle policie zneužili 27 chlapců, má pokračování. Jeden z mužů donedávna pracoval jako učitel na základní škole a navíc se často sám staral o malého chlapce.

Sdružení Malý princ pořádalo pro děti z dětských domovů a sociálně slabých rodin výlety a víkendové tábory. Dva vedoucí však na těchto akcích pořídili fotografie nahých dětí, které se pak objevily na internetu. Televize Nova včera uvedla, že jeden z mužů, nedostudovaný kněz, v té době pracoval jako učitel na prvním stupni základní školy v Praze 8 a dokonce se prý sám často staral o nezletilého chlapce. Údajně jde o hocha ze sociálně slabé rodiny a muž se na péči o něj dohodl s jeho rodiči. Teď se trestně stíhaný muž dobrovolně léčí v bohnické psychiatrické léčebně. Ředitel školy, v níž pracoval, přitom jeho návrat mezi školáky nevylučuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.