Hrůza místo Vánoc: Šílená jízda opilého a zfetovaného táty (29) se čtyřmi dětmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrůza místo Vánoc: Šílená jízda opilého a zfetovaného táty (29) se čtyřmi dětmi

Do dalšího zátarasu už naboural. Policisté ho vytáhli ven a dostal pouta.
Do dalšího zátarasu už naboural. Policisté ho vytáhli ven a dostal pouta. (Foto PČR)

Milující rodiče se snaží dětem připravit co nejkrásnější Vánoce. Když ale mají čtyři sourozenci (3 až 10) za tátu (29) kriminálníka, mohou s ním místo dárků pod stromečkem zažít hrůzu jako z děsivého snu.

Stačí, když se rodič zkouří marihuanou, opije, a pak potomky a partnerku vyveze autem. Jestliže přitom náhle ve zpětném zrcátku uvidí místo zlatého prasátka »draka«, který na něj střídavě mrká svítícíma očima a ječí jako policejní siréna, snaží se rodinu ochránit a ujíždí jako o život. To, že před ním stojí v cestě policejní auto jako zátaras, ho nezastaví. „Kolegové museli rychle uskočit, aby je řidič nesrazil,“ popsala policejní mluvčí Eva Valtová.

Sjetý tatík se s policií honil asi 20 kilometrů, klec spadla v centru Mariánských Lázní. „Muž nedbal opakovaných výzev k zastavení a narazil do přední části služebního vozidla,“ řekla Valtová. Všichni jako zázrakem vyvázli bez zranění. Vystresovanou drobotinu od tří do deseti let zabavili záchranáři balonky z nafouknutých rukavic. Štědrý večer ale rodina prožila bez otce. Ten si vykoledoval obvinění z násilí proti úřední osobě a ohrožení pod vlivem návykové látky. Na soud počká ve vazbě, hrozí mu, že s dětmi neoslaví ani následující šestery Vánoce.

Přečtěte si
vemenozmojistary
27. 12. 2019 • 05:32

Fotr smažka, matka debilní kráva, která vleze s harantama ke smažce do auta. 4 děti, to bude nějaká lůza.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.