Dívky (obě †15) zemřely pod koly auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dívky (obě †15) zemřely pod koly auta!

Po dívkách zůstaly na silnici jen policejní křídové obrysy.
Po dívkách zůstaly na silnici jen policejní křídové obrysy. (Aha! – Pavel Ryšlink)

Chtěly přeběhnout frekventovanou silnici před Přerovem. Eliška a Anička (obě †15) za to ale o víkendu zaplatily životem. Vběhly totiž přímo pod kola osobního auta.

Skupinka čtyř mladých lidí si v sobotu večer zřejmě zkracovala cestu z přerovské čtvrti Předmostí do centra města. Zkratka vede lesíkem a pak přes jednu z nejfrekventovanějších přerovských výpadovek. Výpadovku dva chlapci stačili přeběhnout, Eliška a Anička však vběhly přímo pod kola přijíždějícího automobilu. Jeho šofér neměl nejmenší šanci je zpoza zatáčky vidět a střetu zabránit. „Bohužel obě dívky utrpěly při srážce vážná zranění.

Příčinu a okolnosti tragické dopravní nehody kolegové stále prověřují,“ řekla Aha! policistka Tereza Neubauerová. Svědkové nehody se ihned snažili dívkám poskytnout první pomoc podle telefonických instrukcí operačního střediska záchranářů. Ti také ihned vyrazili na místo. Všechna snaha ale byla marná. „Lékař musel u postižených osob konstatovat smrt,“ sdělila mluvčí záchranky Lucie Urbanová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.