Exmilenec Dary Rolins - Hrozí mu 12 let vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Exmilenec Dary Rolins - Hrozí mu 12 let vězení!

Dragan Radivojevič je vyšetřován na svobodě.
Dragan Radivojevič je vyšetřován na svobodě.

PRAHA – Dvanáct vloupání se škodou 1,15 milionu korun a ublížení na zdraví. Z toho se teď před soudem zodpovídá bývalý milenec zpěvačky Dary Rolins, srbský herec Dragan Radivojevič, zvaný Kiki.


Radivojevič a jeho banda se podle výpovědí dostávali do domů tak, že vypáčili vstupní dveře nebo okna na terasu. Poté vytrhli anebo jinak poškodili čidla bezpečnostních kamer. „Odnášeli si především elektroniku, šperky a peníze. Pachatelé mimo jiné kradli i ve vilách prezidenta Václava Klause, zpěváka Karla Gotta či v bytě bývalé ministryně zdravotnictví Marie Součkové,“ řekl Aha! policista obeznámený s případem. Podle něj případ srbského herce řeší soud samostatně, protože při jednání s ostatními členy gangu pobýval v cizině. Kliknutím zvětšeteRadivojevičovi hrozí dvanáct let vězení, k soudu však přišel s úsměvem. Případ se totiž táhne od roku 2004 a on je vyšetřován na svobodě. Radivojevičovy údajné spolupachatele v červenci odsoudil městský soud. Třem mužům, kteří také pocházejí ze zemí bývalé Jugoslávie, uložil sedmileté tresty a vyhoštění na neurčito.


Autor: (nov)
Foto: ČTK, archiv

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.