Překvapený šofér (51): Funěl mi auťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapený šofér (51): Funěl mi auťák!

Selátko divočáka museli myslivci zastřelit.
Selátko divočáka museli myslivci zastřelit. (Foto Městská policie Kladno, PČR)

Na železničním přejezdu mezi Velkou Dobrou a Kladnem se řidiči (51) peugeotu zhouplo auto. Až po pěti kilometrech zjistil, že má v nárazníku napasované divoké prase.

Kuriózní karambol se odehrál v úterý po desáté večer v kladenské Bezručově ulici, kousek od bývalého hotelu La Park. Motorista si myslel, že za náraz v přední části vozu může »kvalita« železničního přejezdu. O to větší bylo jeho překvapení poté, co dojel domů, zaparkoval a vystoupil. „Najednou slyším, že mi funí peugeot. Obešel jsem auťák ze všech stran a pod předním nárazníkem, ve spoileru, byl narvaný divočák,“ popisoval muž později policistům.


Hasiči v akci
Se selátkem nebylo možné hnout, a tak do akce musela vyjet jednotka kladenských hasičů. „Pro pět sehraných chlapů bylo vyproštění štětináče otázkou pár minut,“ konstatovala mluvčí hasičů Vladimíra Kereková. Podle informací Aha! bylo prasátko ale tak potlučené, že ho myslivci museli zastřelit.

Škoda 50 tisíc

„Dechová zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče prokázala, že je střízlivý,“ sdělila policistka Michaela Nováková. Oprava nárazníku bude stát 50 tisíc korun.



Místo ledu nabořil psa
Něco takového se nestalo poprvé. Letos v lednu řidič (37) vozu značky Kia poblíž Šumperka v domnění, že zavadil autem o kus ledu, vezl pět kilometrů v předním nárazníku napasovaného psa. Ten ovšem dopadl o poznání lépe než prasátko. Šoférovi se podařilo čtyřnohého chlupáče vyprostit a nezraněný pejsek utekl.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.