Prostitutky z Dubí vyhnala dálnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Prostitutky z Dubí vyhnala dálnice

Poslední mohykánka. U silnice v Dubí už postávají prostitutky jen ojediněle.
Poslední mohykánka. U silnice v Dubí už postávají prostitutky jen ojediněle. (Aha! – Martin Přibyl)

DUBÍ – Co se nepodařilo místním politikům, to zvládli stavaři. Už teď je jasné, že nová dálnice D8, která směřuje z Ústí nad Labem do Drážďan, skoro kompletně vyhnala prostitutky z Dubí na Teplicku. Oblíbené penziony sexturismu chátrají a jsou na prodej.

Nová dálnice odvedla značnou část jak osobní, tak kamionové dopravy z Německa přes hraniční přechod Cínovec. Dubí tím přišlo o značnou část sexuálních turistů. „Dálniční obchvat nám neskutečně pomohl. Snažili jsme se s prostitucí zatočit v podstatě již od samého začátku, ale nebyli jsme příliš úspěšní. Teprve až odklon silniční dopravy sebral prostituci vítr z plachet,” řekl deníku Aha! starosta Petr Pípal.

Stačí se projít městem a ve výkladech, kde dříve blikala šantánová světla a červené lucerničky, dnes visí cedule s nápisy »na prodej«, nebo »k pronájmu«. Tam, kde kdysi tančily dívky spoře oděné ve výkladních skříních, jsou dnes jen prázdná místa. Z nočních klubů většina zmizela a zůstaly jen ty se stálou klientelou, případně ty, které se teprve zavřít chystají. „Podařilo se nám vystrnadit velkou část prostitutek z města, ale tím nejsme hotovi. Ještě si musíme poradit s drogovou závislostí a pouliční kriminalitou. Ale bez prostituce to bude jednodušší,“ pochvaluje si starosta.

A kam se všechny prostituky poděly? Na dálnici! Nyní jsou vidět na benzinových pumpách na dálničním obchvatu. Rozlehlá parkoviště s místy pro stovky kamionů jsou pro prostitutky učiněným rájem, tak proč by tancovaly ve výloze prázdných ulic…

Kliknutím zvětšete

28.7.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.