Zbila těhotnou Andreu (31): Čekala syna s jejím chlapem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zbila těhotnou Andreu (31): Čekala syna s jejím chlapem!

Napadená Andrea má ročního chlapečka. Vychovává ho se svou matkou, chlapec je i přes útok naštěstí zdravý.
Napadená Andrea má ročního chlapečka. Vychovává ho se svou matkou, chlapec je i přes útok naštěstí zdravý. (Foto Aha! – Hynek Zdeněk)

Řekli jí, že je asi neplodná. Když otěhotněla, zářila Andrea (26) štěstím. Fotkou z ultrazvuku se pochlubila na Facebooku. Chvíli poté ji napadla Martina (31), dítě totiž čekala s jejím přítelem.

„Jsi špína!“ křičela údajně zhrzená Martina, která podle obžaloby zasypala těhotnou ženu sérií kopů a ran pěstí do břicha. V životě ji předtím prý neviděla... „Kryla jsem se, jak to šlo. Když přišla ke mně domů, útok jsem nečekala,“ uvedla před soudem Andrea. Maminka dnes již ročního chlapečka vzpomíná na 30. srpen 2016 stále s hrůzou. „Dítě je zázrak života. Po gynekologické operaci jsem ale měla jen malou naději, že se ho dočkám,“ vysvětlila.

Martina útok odmítá, tvrdí, že byla doma.

Záletný muž
Andrea si vybrala špatného partnera. Cizinec Nikola (41) žil s Martinou a měli spolu dítě (tehdy 4), s Andreou měl dlouhodobý milenecký poměr. Před soudem však styk s milenkou popřel. Když ho soudce upozornil na průkazný test DNA, řekl, že na něj nevěří.
Obžalovaná Martina útok popírá. „Byla jsem doma se synem. Neměl mi ho kdo pohlídat. Andrea si vše vymyslela. Záviděla nám vztah,“ tvrdí. Nastávající matka ale ležela po útoku tři dny v nemocnici. Bylo nebezpečí, že potratí. Soudce zatím rozsudek nevynesl, Martině však hrozí až 12 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.