Vletěl do kamionu, až mu ulétl motor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vletěl do kamionu, až mu ulétl motor!

Z havarované hondy museli řidiče vystříhat hasiči.
Z havarované hondy museli řidiče vystříhat hasiči. (pro Aha! – Zdeněk Suchánek)

PŘEROV – Podruhé se narodili! Posádka osobního vozu Honda Civic měla obrovské štěstí. Na silnici třetí třídy mezi obcemi Nové Dvory a Sušice na Přerovsku narazil řidič do kamionu tak prudce, že z auta vylétl motor.

Podruhé se narodili! Posádka osobního vozu Honda Civic měla obrovské štěstí. Na silnici třetí třídy mezi obcemi Nové Dvory a Sušice na Přerovsku narazil řidič do kamionu tak prudce, že z auta vylétl motor. Z hondy zbyla jen hromada plechu.

Viníkem kolize je pravděpodobně řidič hondy. Nečekaně vjel do protisměru, kde se čelně střetl s kamionem. „Zřejmě jel příliš rychle a nezvládl to, anebo se nevěnoval pořádně řízení,“ míní o příčině nehody, kterou policie stále vyšetřuje, jeden z přítomných záchranářů. „Silnice je tady trochu klikatá, ale přehledná. Nejsou to žádné velké serpentiny,“ dodal.

Na místě kolize zasahovali hasiči i záchranka. „Oba řidiči utrpěli lehká zranění, spolujezdec z osobního vozu byl zraněn těžce a do přerovské nemocnice ho dopravil vrtulník,“ upřesnil přerovský dopravní policista.

Šofér hondy sice vyvázl z nehody bez vážné újmy, ale z trosek vozu ho museli vystříhat hydraulickými nůžkami hasiči. Při nárazu se kamion bez nákladu převrátil na bok přes vozovku a začal z něj vytékat hydraulický olej. „Hasiči následky nehody odklízeli pět hodin. Během této doby byla silnice uzavřena,“ dodala mluvčí hasičů Olomouckého kraje Vladimíra Hacsiková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.