Topná sezóna je v plném proudu. Víte, co doma v období „zavřených oken“ dýcháte? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topná sezóna je v plném proudu. Víte, co doma v období „zavřených oken“ dýcháte?

 (Philips)

Podzim pomalu, ale jistě předává svou vládu zimě a většina z nás se s ohledem na klesající venkovní teploty a brzký soumrak čím dál více uchyluje do vyhřátých místností našich domovů. Málokdo z nás si ale v tu chvíli uvědomuje, co doma dýchá. 

Topení s sebou přináší i jisté negativum, a tím je pokles vlhkosti vzduchu. Philips představuje novou kombinovanou čističku a zvlhčovač vzduchu 2v1 AC4080, která nejenže zabrání vám i vaší rodině dýchat doma znečištěný vzduch, ale zároveň nabízí neuvěřitelnou úlevu těm, kteří trpí alergií, nebo různými problémy dýchacího ústrojí.

Pokud patříte k těm šťastnějším, možná na vás začátek topné sezóny nebude mít žádný vliv, nicméně pokud se nyní často potýkáte s bolestí hlavy, máte pocit sucha v ústech, nosu, podrážděné oči, pak vězte, že z velké části za to může právě suchý vzduch i jeho snížená kvalita. Dýchání suchého vzduchu také často vede k potížím se spánkem a může zhoršit příznaky alergií, astmatu a dalších onemocnění dýchacích cest, zároveň dochází k vysušování vašich vlasů a pokožky.

Moderní doba s sebou naštěstí přináší nová řešení. Jedním z nich je nová kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1 Philips AC4080, jejíž pokročilé technologie VitaShield IPS a NanoCloud zajistí, že bude u vás doma čistý, ideálně zvlhčený a celkově zdravější vzduch, který obsahuje až o 99,9 % méně bakterií.

Zařízení Philips AC4080 má intuitivní a snadné ovládání. Třístupňový systém ukazatelů LED vás informuje o kvalitě vzduchu: modrý – dobrá, fialový – uspokojivá, červený – špatná. Naopak třístupňové nastavení rychlosti ventilátoru umožňuje přizpůsobit proudění vzduchu vlastním požadavkům. Nastavení přístroje však nemusíte samostatně kontrolovat, protože inteligentní senzor měří kvalitu a vlhkost vzduchu v místnosti a tyto hodnoty používá pro řízení automatického režimu, díky kterému si v místnosti můžete neustále užívat zdravější vzduch.

Nová kombinovaná čistička a zvlhčovač vzduchu 2v1 Philips AC4080 může díky snadno nastavitelným hodinám fungovat také pouze po určitý počet hodin (1, 4 nebo 8 hodin), po jejichž uplynutí se automaticky vypne. Kromě toho má také speciální úsporné noční nastavení: režim spánku.

O tom, jak jsou technologie VitaShield IPS a NanoClud účinné se můžete přesvědčit mimo jiné také v tomto videu:Nebo se dočíst více zde Philips cisticka-a-zvlhcovac-vzduchu.

Novou kombinovanou čističku a zvlhčovač vzduchu 2v1 Philips AC4080 lze zakoupit v prodejnách Electroworld a online na Alza.cz a Nay.sk. Její orientační maloobchodní cena je 10 499 Kč. Více informací je k dispozici na www.philips.cz/zdravejsivzduch.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.