Policie pátrá po Elišce (15): Utekla z děcáku, ukradla vůz, a pak... Nabourala auto s dítětem (3)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Policie pátrá po Elišce (15): Utekla z děcáku, ukradla vůz, a pak... Nabourala auto s dítětem (3)!

Policie hledá dívku od poloviny ledna.
Policie hledá dívku od poloviny ledna.  (Foto: PČR)

Hádka s přítelem, krádež auta, bouračka a útěk. To všechno stačila během pár okamžiků spáchat Eliška Drokina (15), která pláchla z výchovného ústavu. Dívka původem z Ukrajiny se skrývá a pátrá po ní policie.

V Brandýse nad Labem vrazila do vozu, v němž seděla maminka s tříletým synem. Oba měli obrovské štěstí, že vyvázli jen s pořádným šokem a neměli žádná zranění. „Po příjezdu na místo policisté zjistili, že se řidička s osobním vozidlem VW Passat rozjížděla od pravého okraje vozovky a při tom nedala přednost v jízdě vozidlu Citröen,“ uvedla včera k nehodě, která se stala již minulý pátek policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Obrala přítele

Začalo vyšetřování a strážci zákona se nestačili divit. „Klíče od vozu ukradla svému příteli bez jeho vědomí a ujela dřív, než jí v tom stačil zabránit,“ doplnila Kropáčová. Poznali jste dívku? Víte, kde Eliška Drokina je? Pak volejte na linku 158.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.