Neuvěřitelné! Okradla se o osudové okamžiky, které už jí nikdo nevrátí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Neuvěřitelné! Okradla se o osudové okamžiky, které už jí nikdo nevrátí!

První okamžiky, kdy dcerka přišla na svět, už jí nikdo nevynahradí.
První okamžiky, kdy dcerka přišla na svět, už jí nikdo nevynahradí. (Foto: ara)

Měl to být její druhý porod. Na rozdíl od toho prvního si ale z jeho průběhu nepamatuje vůbec nic! První okamžiky, kdy její holčička přišla na svět, už jí nikdo nevynahradí.

Z bezstarostného úsměvu nyní už dvouměsíční Olivie by nikdo nevyčetl peklo, kterým si její matka během porodu a bezprostředně po něm musela projít. Deset týdnů před oficiálním termínem porodu se stalo něco nečekaného. Když si čtyřiadvacetiletá Britka Louiser Chapman dopřávala horkou koupel, začala pociťovat nepříjemnou bolest kolem žaludku. Proto raději požádala svého tříletého syna Charlieho, aby zavolal záchranku. Ta ji okamžitě převezla do nemocnice. Příčinou nevolnosti byla placenta, která se jí vytrhla z lůna a způsobila masivní krvácení, uvedl britský Daily Mail. Při chirurgickém zákroku ale došlo k prudké alergické reakci na antibiotika, která ji málem připravila o život.


V důsledku uvolněné placenty musel být proveden i porod, při kterém se bývalé letušce navíc na celých sedm minut zastavilo srdce! Aby eliminovali riziko ohrožení na životě, rozhodli se lékaři uvést Louiser ihned po porodu do umělého spánku. Když se po deseti dnech z bezvědomí probrala,lékaři zjistili, že v důsledku traumatu trpí ztrátou krátkodobé paměti. Proto jí museli každých deset minut připomínat, že porodila zdravou dceru. Kdyby nebylo zdravotních sester, které jí do speciálního deníku zapisovaly průběh porodu, nevěděla by o průběhu příchodu její dcery na svět vůbec nic! Dočasná ztráta paměti při tak důležitém životním okamžiku se jí zaryla pod kůži natolik, že už si neumí představit vystavit se riziku dalšího otěhotnění.

Přečtěte si
-bello-
28. 3. 2016 • 13:04

No, když si dává horkou koupel Měla si dát studenou sprchu na hlavu, hvězda.Bude asi dost blbá

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.