Strašná smrt pod koly náklaďáku: Popelářský vůz rozdrtil dívce hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strašná smrt pod koly náklaďáku: Popelářský vůz rozdrtil dívce hlavu!

„Byl to strašný pohled,“ třese se ještě teď cyklistka v bílé bundě. Obě ženy jen doufaly, že obětí není nikdo z jejich známých.
„Byl to strašný pohled,“ třese se ještě teď cyklistka v bílé bundě. Obě ženy jen doufaly, že obětí není nikdo z jejich známých. (Aha!: Petr Novotný)

KRALUPY NAD VLTAVOU – Tragédie! Popelářský vůz včera v šest hodin ráno přejel v Kralupech nad Vltavou dívku (20). V jinak poklidné zóně na rohu nábřeží Jana Holuba a ulice Maxima Gorkého nacouval na mladou ženu a na místě ji usmrtil.

Tragédie! Popelářský vůz včera v šest hodin ráno přejel v Kralupech nad Vltavou dívku (20). V jinak poklidné zóně na rohu nábřeží Jana Holuba a ulice Maxima Gorkého nacouval na mladou ženu a na místě ji usmrtil. Když řidič viděl nehybně tělo v kaluži krve, okamžitě se zhroutil.

Lékař už ale neměl šanci zraněné pomoci. „Dívka utrpěla vážné poranění hlavy neslučitelné se životem. Na místě lékař mohl jen konstatovat smrt,“ upřesnila mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková. Ošetření potřeboval také vyděšený řidič. „Utrpěl posttraumatický šok. Odvezli jsme ho na interní oddělení slánské nemocnice,“ dodala Janečková.

Mezitím začali na místě vyšetřovat nehodu policisté. „Zatím jsme nemohli vyslechnout řidiče. Nedovoluje to jeho zdravotní stav. Nebyl schopen ani provést dechovou zkoušku. Zda byl pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, ukáže až rozbor jeho krve,“ uvedla mluvčí mělnické policie Radka Felgrová.

Mrtvá u sebe neměla doklady a po nehodě ji nebylo možné v obličeji poznat. „Byla to dvacetiletá žena z Kralup,“ upřesnila až odpoledne Felgrová.

Nikdo z místních nechápal, jak mohlo v místě, podobné pěší zóně, k neštěstí dojít. „Pravděpodobně na tu dívku musel nacouvat. Vždycky se tu popeláři točí. Určitě ale nemohl jet rychle. Asi šla na vlak a prý poslouchala hudbu ze sluchátek. Byl to strašný pohled,“ líčila rozrušeně žena, která jela kolem nehody do práce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.