Čáp vletěl do Bruselu mezi komunisty: Konečná v tom lítá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Čáp vletěl do Bruselu mezi komunisty: Konečná v tom lítá!

Je členkou Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin Evropského parlamentu.
Je členkou Výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin Evropského parlamentu. (Fóto Aha!: Jan Novák, Martin Pekárek, ara)

Jmenuje se Konečná, ale začala brzo: Už ve dvaadvaceti byla nejmladší poslankyní Sněmovny. Dostala se záhy do řečí kvůli údajnému poměru s mnohem starším kolegou. Nyní komunistickou europoslankyni Kateřinu Konečnou (34) v Bruselu navštívil čáp.

A zapřít už to opravdu nelze! Bříško se jí v 21. týdnu těhotenství krásně kulatí. Přesto ve svých aktivitách nepolevuje a zatím to prý ani nemá v úmyslu. V době, kdy jiné nastávající maminky trpí nevolností, se Konečná cítí výborně. „Samozřejmě, že kdyby se objevily nějaké těhotenské komplikace, zdraví dítěte má přednost,“ řekla Aha! nadšená poslankyně, která se požehnaného stavu dočkala po sedmiletém manželství. Přestože rodit by měla již v říjnu, diář má »nabouchaný« až do konce září.

„Co to bude? To zatím není jisté,“ mlží s pohlavím vysněného miminka blonďatá komunistka. Podle informací Aha! z okolí europoslankyně by to ale měl být chlapec.

Konečná nastoupila do Sněmovny po volbách v roce 2002, kdy kandidovala za KSČM ještě jako nestranice. Její věk »lehce přes dvacet« působil na mnohé starší kolegy jako živá voda. A hned také začala v kuloárech šuškanda, že má mladičká poslankyně poměr s ženatým kolegou, komunistickým poslancem Jiřím Maštálkou (59), který je pětadvacet let starší. Maštálka tehdy připustil, že s Kateřinou spolupracuje hodně, což podle něho může vést k těmto spekulacím. „Každý to chápe do míry své zkaženosti,“ dodal tehdy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.