Zeman na Primě: Nalíčili ho a pak… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zeman na Primě: Nalíčili ho a pak…

Miloš Zeman kouřil fajfku i při líčení.
Miloš Zeman kouřil fajfku i při líčení. (ČTK)

PRAHA – Bačkory, flanelová košile a dýmka. Tak se včera ukázal expremiér Miloš Zeman v diskusním pořadu Nedělní partie na Primě. Zeman nechtěl přijet do pražského studia televize, a tak se za ním štáb vydal na jeho chalupu na Vysočinu. Takovou výsadu má z hostů diskusních pořadů v médiích pouze on a prezident Václav Klaus. Za nikým ostatním se štáby nevydávají.

Kázal v papučích

Zeman v Nedělní partii uvedl, že ČSSD by měla zveřejnit smlouvu s advokátem Zdeňkem Altnerem, kterou s ním strana uzavřela v roce 1997. V té době byl šéfem ČSSD právě Zeman. Za vysouzení Lidového domu v centru Prahy a penále požaduje nyní Altner po ČSSD téměř 20 miliard korun. Z uzavření nevýhodné smlouvy viní nynější předseda ČSSD Jiří Paroubek mimo jiné Zemana. Podle něj ale současné problémy plynou z toho, že ČSSD o vyrovnání dluhu neusilovala v uplynulých šesti letech. V tisku také proběhla zpráva, že ČSSD chce podat kvůli kauze na Zemana trestní oznámení. Strana to ale vyvrátila.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.