Margot řezy podle Martiny Antalové!

Margot řezy! (Foto: ara)
1. února 2017 • 05:00
Nebaví vás péct stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 2 hrnky polohrubé mouky
- ½ hrnku cukru
- 2 vejce
- 1 prášek do pečiva
- 1 čokoládu Margot
- 1 malou plechovku mandarinkového kompotu
- 2 čokolády Margot na ozdobu
- olej a hrubou mouku na plech
Na krém:
- 1 hrnek mléka
- 1 vanilkový pudink
- 4 lžíce moučkového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 1 máslo
Smícháme mouku s práškem do pečiva, cukrem, přidáme vejce, mandarinky pokrájené i se šťávou, nastrouhanou čokoládu a pěkně promícháme. Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, pečeme při 175 °C 20 – 30 minut. Z mléka a pudinku uvaříme hustou kaši a po vychladnutí ji vyšleháme s máslem, cukrem a vanilkovým cukrem na krém. Po vychladnutí korpus potřeme krémem, posypeme nastrouhanou margotkou.