Miss Nováčková: Sní o sexu s ženami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miss Nováčková: Sní o sexu s ženami!

Jak to má misska Nováčková se ženami?
Jak to má misska Nováčková se ženami? (Foto Aha! – Jan Tůma)

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (22) se ukázala jako velká svobodomyšlenkářka! Deníku Aha! přiznala, že by se vůbec nebránila něžnostem se ženou!

Sexy blondýna natočila jeden z propagačních spotů pro gay a lesbický festival Prague Pride 2014, ale sama to nemá se sexuální orientací úplně černobílé.

„Kluky balit moc neumím,“ odpověděla na otázku, jestli už se někdy u chlapa spletla v sexuální orientaci. Pak se šokovala svým postojem k lesbám. V modelingu jich prý moc nepotkává, ale vůbec by známosti nebránila. Žádná ji ale ještě nesváděla! „Bohužel, asi jsem to možná nepoznala. Je mi to teda líto, mrzí mě to, doufám, že to někdy přijde,“ smála se šibalsky rozveselená Miss.





Přečtěte si
prroud
16. 8. 2014 • 19:20

Tose teda ma cim chlubit! Prague Pride bych nechl obklicit aby se naucila Ceska armada a policie nebat se krve!!!! Kdyz je buzerant rozumnej a drzi si to v soukromi bez pripitomelejch napadu adopci deti a vyrabeni dalsich buziku,pak s nim i cejtim jako s rozumnym clovekem,ale prase ktery vystavuje na odiv svou deviaci a jeste porvava jak je to "normalni" patri pod nuz!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.