Těhotná modelka (23) prodává VIP vstupenky na svůj porod! Už vydělala přes milion | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná modelka (23) prodává VIP vstupenky na svůj porod! Už vydělala přes milion

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka s podivnou pověstí Josie Cunninghamová z Velké Británie dostala šílený nápad. Protože je těhotná, rozhodla se svůj porod zpeněžit. Začala na něj prodávat VIP vstupenky, po kterých se, věřte nevěřte, jen zaprášilo.

Možná si na Josie vzpomínáte, není na stránkách Ahaonline.cz poprvé. Už jsme o ní psali v době, kdy plánovala potrat zdravého dítěte jen proto, aby byla slavná (odkaz najdete níže). Chystala se totiž do pořadu Big Brother a říkala, že by jí dítě překáželo v cesta za bohatstvím.

Stejná žena, která už má mimochodem doma dvě děti, se teď rozhodla prodávat vstupenky na svůj porod. Za nemalý obnos: 170 – 340 tisíc Kč, začala nabízet možnost být s ní při tak intimní chvíli. Po vstupenkách se zaprášilo během 14ti minut.



Dva »šťastlivci« koupili vstupenku za 340 000 Kč, dva pak levněji, konkrétně za 170 000 Kč. Celkem si tedy Josie vydělala přes milion korun v přepočtu! Skandalistka má tisíce fanoušků na sociálních sítích, kde nabídku VIP vstupenek také zveřejnila. Během chvilky bylo vyprodáno, hosté mají právo fotit a natáčet „Není to nic neobvyklého. Nebude tam nic sexuálního,“ řekla modelka webu dailymail.co.uk, který informaci přinesl.

U porodu paradoxně nebude otec dítěte, protože podle Josie právě nemají dobré vztahy. Peníze chce použít na úhradu svých dluhů.


Přečtěte si
lilien.
2. 8. 2014 • 07:36

toto a modelka? jedine v striptízových baroch vyzerá ako typická romka, ale ak tam nemajú krajšie a kto si to preboha kúpil?no fuj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.