V čem si celebrity vyšláply na kolonádu: Některé modely nepoberete! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V čem si celebrity vyšláply na kolonádu: Některé modely nepoberete!

Jakou obuv zvolily celebrity na kolonádu?
Jakou obuv zvolily celebrity na kolonádu? (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Jiří Pitrof, Jan Tůma, herminapress.cz)

Fantazii se meze nekladou. Na festivalovou kolonádu ve Varech jsou známé tváře schopny vyšlápnout opravdu v čemkoli. Razí heslo hlavně v pohodlí a v teplíčku.

Děravé boty: Dan Bárta (44)
Jedna díra vedle druhé. Kdyby se hledaly nejextravagantnější boty festivalu, vyhrály by ty zpěvákovy. Nejen, že jsou děravé jako cedník, aby dokonale větraly, ale ještě jsou vyrobené z gumy.

Ošuntělé rodeo: Zuzana Belohorcová (38)
Seskočila z koňkého sedla? Moderátorka dorazila do Varů jako holka z divokého západu. V okopaných kovbojských kozačkách, ve kterých by měla raději jít na rodeo, se promenádovala nejen ve městě, ale běhala i na golfovém hřišti.

Leopardí žena: Petra Faltýnová (36)
Za každé situace jako dravá šelma. Tak se modelka pohybuje na filmovém festivalu. Na večírek míří ve vysokých jehlách jako gazela do karlovarskách uliček pak nasadí tenisky se zvířecím vzorem.



Švihák slaměný: Vojta Dyk (28)
Pohodlí je pro něj na prvním místě! Herec zřejmě nesnáší zpocené nohy a ponožky v sandálech, a proto zvolil zlatou střední cesty. Polobotky z pletené trávy, které jsou lehké jako peříčko a vzdušené, jak by na nohách nic neměl.

Gumová dáma: Ivana Chýlková (50)
Nejvíc vybavená do Varů přijela Chýlková. Jako jediná nepodcenila počasí a do kufru si přibalila i holínky. Jako jedna z mála si tak suchou nohou vykračovala po kolonádě i v dešti.

Na vysoké noze: Taťána Kuchařová (26)
V každé situaci za dámu. Na vysokých jehlách je modelka schopná vyšlápnout i do dlážděných ulic karlovarské kolonády. Kdyby se jí hubené nožky přece jen zaviklaly, má k ruce partnera Ondřeje Brzobohatého (31).



Autor:  vin

Přečtěte si
henes
14. 7. 2014 • 18:40

celebrity.. na blití.

prroud
12. 7. 2014 • 09:01

At si chodi kazdej v cem chce a v cem se cejti dobre,jeho problem,moje zbytecna starost!

anezat
11. 7. 2014 • 13:33

Milí AHáci, zjistěte si nejdřív laskavě, že Vacek není Jan ale Petr, než to sem napíšete!

anezat
11. 7. 2014 • 13:32

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.