Rychtář v ohrožení života? Netuší, co se na něj chystá, a bude se hodně divit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rychtář v ohrožení života? Netuší, co se na něj chystá, a bude se hodně divit!

Josef Rychtář má vedle sebe v postavě Petra Veselého časovanou bombu!
Josef Rychtář má vedle sebe v postavě Petra Veselého časovanou bombu! (Foto: Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Petr Pitrof)

Kdo sleduje nejtrapnější anabázi roku, odehrávající se v souvislosti s tragickou sebevraždou Ivety Bartošové (†48) a pochybným seriálem mediálních vystoupení vdovce Josefa Rychtáře (56), musí se právem ptát, co znamená shluk podivných postaviček obývajících Ivetinu vilu v Uhříněvsi. Někdo si může myslet, že je Rychtář nebezpečný psychopat, jenže po jeho boku čeká v záloze další a čeká na svou příležitost.

Drsný mstitel

"Jdu pomstít smrt paní Ivety Bartošové,“ stálo v esemesce, kterou před časem poslal do redakce Aha! fanatický fanoušek Ivety Bartošové. V té době se Petr Veselý etabloval jako pomatený člověk parazitující na smrti zpěvačky podobně, jako mnoho dalších. "Oba jste vrahové! Jsi psychopat!," řval Veselý na Macuru, když onehdá Rychtář ze strachu před ním utekl do bezpečí domu.


Nebezpečné ambice

Následovala padesátitisícová nabídka odměny tomu, kdo pomůže Rychtáře usvědčit. Na to začal Veselý rozprodávat majetek, aby mohl koupit Bartošové dům, protože se do něj plánoval nastěhovat. A to mu zatím vychází. Ve vile své modly tráví čas a osnuje nebezpečné plány dál. Jenže to vypadá, že člověk, který si přál být v psychiatrické léčebně upoután na stejné lůžko jako Iveta, je svým cílům mnohem blíže, než kdy předtím! A cíl si jasně vytyčil na začátku - chce pomstít Ivetu!
Tiskový mluvčí

Zajímavým způsobem zmanipuloval i krále manipulátorů Rychtáře, když se stal prakticky jeho pravou rukou v komunikaci s rivaly i médii. Dokonce vyhrožoval Domenicu Martuccimu (37), když mu napsal mnohoznačnou sms: "Víš, co to je P+P=P? Až na to příjdeš, dej vědět, ale raději až budeš v Itálii. Přece jen jsem kousek a mohli by sme se náhodou potkat. A nevím, jestli tohle bys chtěl." Italský hrabě se na jeho adresu vyjádřil: "Je to slavomam, který se chce za každou cenu zviditelnit."
Bodne Rychtářovi kudlu do zad?

Veselý se ve svých agresivních vzkazech netají tím, že je to právě on, kdo rozhoduje o tom, s kým bude Rychtář mluvit. Hodně divný tajemník, co? Nu, a tady jsme u jádra problému. Ať napovídal vdovci cokoliv, je to zřejmě nebezpečné a pomstychtivé individuum, které má nyní nad Rychtářem reálně navrch. Čistě hypoteticky, kdyby se rozhodl Rychtáře zbavit jednou pro vždy, má ideální příležitost. Oba muži mají mnoho společného. Dokonce i nezdravý vztah k mrtvé. Je pouze otázkou času, kdy může dojít k dalšímu neštěstí. Bude Rychtář dost obezřetný před svým "Brutem"?



Přečtěte si
citsvet
17. 6. 2014 • 15:40

Že by ty boží mlýny,už ťukali Rychtářovi na dveře?I ve filmech to tak někdy končí,neboť zlý povahy se většinou nesnášejí dobře..

ivuska1
17. 6. 2014 • 14:01

Pane Rychtari, Veselemu moc neverte a mel by jste si na nej davat velky pozor.

foxlova
16. 6. 2014 • 23:03

A pak že tady není sranda ...další hlášky do sbírky

hromosvody
16. 6. 2014 • 22:39

REALITY SHOW - Vila Iveta No a při SM praktikách se tak rozjel, že chudákovi Sťaňoušovi vyrazil zuby. Teď je musel Staňoušovi zaplatit. Proto jeho absence v RS VILA IVETA - je na klinice a dělají mu porcelánový chrup ...

foxlova
16. 6. 2014 • 22:17

jendo_bendo: to je fakt blbý návrh. To si radši podám inzerát na seznamku. Mne by asi zavřeli za napadení, kdyby začal slintat tak to hned řeším. Nemám ani profi foťák...pevné nervy také ne.Podívej, jak dopadla Darina, Macura...to za ten balík nestojí. Mne by do party nebrali....a Standa je o hlavu menší, než já...teda to byl nápad, že jsem málem upadla

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.