Adamovská a Havlová ostrouhají: Renč se raduje, bude z něj boháč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Adamovská a Havlová ostrouhají: Renč se raduje, bude z něj boháč!

Zlata Adamovská a Dagmar Havlová oslní diváky ve Francii.
Zlata Adamovská a Dagmar Havlová oslní diváky ve Francii. (Foto Aha! - Martin Hykl, Profimedia, koláž Ahaonline.cz )

Tvůrci seriálu Sanitka 2 v čele s Filipem Renčem (48) skáčou radostí. Podařilo se jim totiž druhou řadu kultovního seriálu, která na podzim běžela v České televizi, prodat do zahraničí. Konkrétně do Francie. Jenže to, že tam Sanitka poběží na jedné z televizí v hlavním vysílacím čase, vydělá peníze jen někomu.

„Jsem rád, že o naše pokračování tohoto seriálu projevila zájem Francie,“ řekl Renč, na němž kvůli Sanitce 2 nenechala nit suchou řada kritiků. „Pevně věřím, že se francouzským divákům bude seriál líbit,“ dodal Renč. On, stejně jako scénárista Ivan Hubač (61), si díky prodeji seriálu do země galského kohouta přijdou na slušné peníze.


Herecké hvězdy ostrouhají

Zato hlavní hvězdy Sanitky 2 – Dagmar Havlová (61) alias doktorka Foldynová, Jaromír Hanzlík (66) jako záchranář Jandera, Zlata Adamovská jako jeho žena Eliška Janderová či Jiří Dvořák (47) alias šéf záchranky Kaderka – si za promítání ve Francii nevydělají nic! Podle informací magazínu Aha! TV totiž jejich smlouvy obsahovaly jednorázové honoráře za natáčení. Tak zvané reprízné v nich uvedeno nebylo! Producenti seriálu, jeho scenárista a režisér jsou na tom díky autorským právům lépe, a tak se jejich rodinné rozpočty brzy rozrostou. Nejen díky promítání ve Francii, ale zcela jistě i v dalších zemích, do kterých Sanitka 2 určitě v nejbližší době zamíří.



Přečtěte si
satorejka
26. 5. 2014 • 12:51

přesně souhlas. článek o ho.v.ně, ale co v Aha taky jinejho čekat. serial to byl dobrej a hlavné ne nekonečnej.

satorejka
26. 5. 2014 • 12:49

zase tady se.re všem ti debil.ní ke.cy jen oxallisek de.men.tíček. di do pr.de.le. a nech je žít. ať si berou kolik chtěj, oni si to zaslouží, protože na rozdíl od tebe ty pí.č.o. něco dokázaly.

majojo
25. 5. 2014 • 13:52

Francouzským divákům fakt přeju pěknou podívanou. Jestli ovšem pochopí, o čem to je.

bonpari
25. 5. 2014 • 09:31

Mne se naopak tento seriál líbil.Melo to něco do sebe.Myslím si,ze výborné volně navázal na jednicku.Oproti těm dnešním prisernostem nekonečným.Koho chce zase tento článek popichovat?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.