Tohle se zvrtlo: Na hlavu Rychtáře je vypsána odměna 50 000 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tohle se zvrtlo: Na hlavu Rychtáře je vypsána odměna 50 000 korun!

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Aha! - Marek Pátek)

Pro mnoho lidí má tragické ukončení života zpěvačky Ivety Bartošové (†48) jednoho jediného viníka – Josefa Rychtáře (56). Jeden z šílených fanoušků mrtvé zpěvačky se dokonce rozhodl, že dá 50 000 korun tomu, kdo dokáže vdovcovu vinu na smrti manželky.

Řada lidí parazitujících na smrti Ivety Bartošové se rozrůstá. Jednou z nových postaviček je i šílený fanoušek Petr Veselý.

Ten už se od sebevraždy Ivety Bartošové stačil porvat se Zdeňkem Macurou, lehnout si na koleje v místech, kde to udělala jeho ikona a dokonce se dušoval, že koupí její vilu v Uhříněvsi. Teď jde ještě dál a začíná vyhrožovat Rychtářovi.

„Dám padesát tisíc tomu, kdo předloží důkazy, že má Josef Rychtář podíl na smrti Ivety Bartošové. Dostane je ten, kdo vznese vážná obvinění proti Rychtářovi, na jejichž základě bude proti němu zahájeno trestní stíhání,“ tvrdí podle informací Super.cz Veselý.

Podle něj šlo totiž sebevraždě Ivety Bartošové zabránit a Rychtář je hlavním viníkem toho, že se tak nestalo. „Žádám veřejnost, aby ti, co něco vědí, řekli, jak se pan Rychtář ve skutečnosti k Ivetě choval,“ uzavírá podivný fanoušek, kterému se až teď podařilo dostat před objektivy fotografů. A to už se dokonce účastnil i letní tragické demonstrace za Ivetu Bartošovou na Václavském náměstí…

Petr Veselý



Přečtěte si
hejhej
16. 5. 2014 • 10:53

Doufám, že dnes v Itálii se pohnou rychleji než u nás a moc se těším, že tam toho hysterického násilníka odsoudí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.